RIB verhuur diensten

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Onze boten zijn voor veel verschillende taken inzetbaar. Daarbij kunnen wij een totaalpakket aanbieden met bijvoorbeeld beveiligers of EHBO'ers. Een greep uit de diensten staat hier weergegeven. Omdat ieder project uniek is, kijken wij graag samen met u naar een passende invulling. Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

Reddingsboot

Onze hulpverleners houden vanaf de reddingsboot toezicht op het publiek van uw evenement. De hulpverleners signaleren potentieel gevaarlijke situaties om incidenten te voorkomen en grijpen in wanneer dat nodig is.

Lees meer

Waterbouwprojecten

Met de inzet van een safety boat creëert u een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en onderaannemers. Daarnaast kunt u de safety boat ook inzetten om te ondersteunen bij de werkzaamheden.

Lees meer

Foto/video-opnamen

Onze RIB-boten zijn snel en stabiel. Dit maakt ze zeer geschikt voor het maken van foto of video opnamen vanaf het water. Voor filmproducties is het mogelijk om een Russian arm of een Flight head te monteren.

Lees meer

Beveiligers

Het water is op veel locaties een kwetsbare toegang tot bedrijven of evenementen. Onze beveiligers bewaken vanaf het water deze toegangsweg en grijpen in waar dat nodig is..

Lees meer

Brandwachten

Onze brandwachten houden toezicht op brand- en milieugevaarlijke werkzaamheden vanaf het water. Ook het uitvoeren van gasmetingen valt binnen de mogelijkheden.

Lees meer

Hulpverleners

EHBO'ers met de kennis en kunde van waterongevallen houden vanaf de safety boat toezicht op het publiek van uw evenement.

Lees meer

Jachthaven beveiliging

Onze beveiligers houden toezicht op uw jachthaven en signaleren afwijkende en ongewenste situaties.

Lees meer

Wedstrijdbegeleiding

De Safetyboat is beschikbaar voor het begeleiden van zeilwedstrijden of als coachboot voor uw zeilteam.

Lees meer

Sonardiensten

Eén van onze boten is uitgerust met uitgebreide sonarapparatuur voor onderwaterzoekingen.

Lees meer