RIB verhuur diensten

Reddingsboot

Onze hulpverleners houden vanaf de reddingsboot toezicht op het publiek van uw evenement. De hulpverleners signaleren potentieel gevaarlijke situaties om incidenten te voorkomen en grijpen in wanneer dat nodig is.

Lees meer

Waterbouwprojecten

Met de inzet van een safety boat creëert u een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en onderaannemers. Daarnaast kunt u de safety boat ook inzetten om te ondersteunen bij de werkzaamheden.

Lees meer

Cameraboot

Onze RIB-boten zijn snel en stabiel. Dit maakt ze zeer geschikt voor het maken van foto of video opnamen vanaf het water. Voor filmproducties is het mogelijk om een Russian arm of een Flight head te monteren.

Lees meer

Beveiligers

Het water is op veel locaties een kwetsbare toegang tot bedrijven of evenementen. Onze beveiligers bewaken vanaf het water deze toegangsweg en grijpen in waar dat nodig is..

Lees meer

Brandwachten

Onze brandwachten houden toezicht op brand- en milieugevaarlijke werkzaamheden vanaf het water. Ook het uitvoeren van gasmetingen valt binnen de mogelijkheden.

Lees meer

Hulpverleners

EHBO'ers met de kennis en kunde van waterongevallen houden vanaf de safety boat toezicht op het publiek van uw evenement.

Lees meer

Scheepvaartbegeleiding

Onze specialisten nemen de zorg voor veiligheid en doorstroming van het scheepvaartverkeer uit handen.

Lees meer

Werkboot huren

Safetyboat heeft een breed scala aan werkboten beschikbaar voor uiteenlopende toepassingen.

Lees meer

Sonardiensten

Eén van onze boten is uitgerust met uitgebreide sonarapparatuur voor onderwaterzoekingen.

Lees meer