Cameraboot huren voor foto- of filmopnamen

Een RIB (rigid-inflatable boat) ligt zeer stabiel in het water dankzij de opgeblazen rand rondom de boot. Dit maakt onze boten uitermate geschikt voor het maken van foto, video of filmopnamen. Onze boten zijn ruim genoeg om meerdere crewleden en materialen mee te nemen. Afhankelijk van uw wensen kiezen we samen de geschikte cameraboot.

Op een grote RHIB is het mogelijk om een jib te monteren zoals op de afbeelding hiernaast. Heeft u speciale wensen voor het huren van een cameraboot of RIB boot? Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing voor iedere situatie.

Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]

Cameraboot huren

Montage van een JIB voor opnames van de publieke omroep vanaf het water in Dordrecht.


Offerte aanvragen

Filmopnamen vanaf het water

Veiligheid en ondersteuning op de filmset

Wanneer er op en rond het water wordt gewerkt doet u er goed aan om aanvullende veiligheidsmaatregelen te nemen. Safetyboat ondersteunt hier in op alle gewenste vlakken. Zo kan één van onze veiligheidskundigen een veiligheidsplan opstellen en tijdens de filmopnamen controleren of alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

Bij filmopnamen op en rond het water kunnen onze hulpverleners toezicht houden en hulp verlenen wanneer dit noodzakelijk is. Zoals bij drenkelingen en andere letsels op en rond het water. Onze reddingsboten zijn standaard uitgerust met een uitgebreide EHBO materialen. Daarbij hebben onze mensen ervaring met het werken op een set.

Filmopnamen vanaf het water

Safetyboat.nl heeft veel ervaring met filmopnamen die vanaf het water plaatsvinden. Zowel op de binnenwateren als op zee. Bijvoorbeeld tijdens grote filmproducties vanaf de Amsterdamse grachten, bij Tv-opnamen voor de kust en bij grote producties op de binnenwateren. Hierbij hebben wij onder andere gewerkt door diverse Nederlandse omroepen, producties voor bedrijven en voor internationale filmproducties.

Bent u van plan om te gaan filmen vanaf het water? Wij adviseren u graag over de vergunningen, locaties, veiligheid en overige mogelijkheden.

Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]

Offerte aanvragen

Filmopnamen vanaf het water

Opnames voor het tv-programma Klaas kan Alles vanaf een boot voor de kust van Katwijk.