Schipper huren voor een veilige vaart

Bent u op zoek naar een schipper voor een RIB, snelle motorboot of werkschip? Wij bieden u de mogelijkheid om uw boot door één van onze schippers te laten varen. Wij hebben schippers met verschillende vaarbewijzen en aanvullende certificaten te huur. Aan de hand van het type schip en het soort werkzaamheden kijken we welke schipper het best bij u past.

Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]

Offerte aanvragen

Schipper huren
Schipper huren

Taken van de schipper

De schipper is verantwoordelijk voor alles wat er aan boord gebeurd. Hij zorgt voor de veiligheid van de opvarenden en houdt in de gaten of alles volgens de regels verloopt.

Het werk van de schipper begint al ruim voor het varen zelf. Allereerst bekijkt hij waar er gevaren gaat worden. Gelden er lokale regels? Zijn er bijzonderheden? Vlak voordat er gevaren wordt bekijkt hij de weersomstandigheden, controleert de reddingsvesten en de technische aspecten van de boot. Hij zorgt dat alle opvarenden een reddingsvest dragen en informeert hen over de veiligheid aan boord.

Tijdens het varen let de schipper op de veiligheid van de eigen opvarenden, maar ook op die van de overige vaarweggebruikers.

Boot huren met schipper

Wilt u een boot met schipper huren? Safetyboat.nl beschikt over een moderne eigen vloot met diverse boten. Bekijk de vloot pagina van deze website voor het volledige aanbod aan vaartuigen. Wij bieden onder andere RIB boten, werkboten, snelle motor boten en patrouillevaartuigen. Eén van onze ervaren schippers zorgt ook bij het huren van een boot met schipper voor een veilige vaart.

boot met schipper huren