Veiligheid
Op de bouwplaats

Nautische ondersteuning voor infra- en waterbouwprojecten

Een groot aantal waterwerken worden de komende jaren vervangen of hersteld. Om deze werkzaamheden veilig en efficiënt te laten verlopen heeft Safetyboat een dienst ontwikkeld waar u als aannemer, uitvoerder of opdrachtgever gebruik van kunt maken. Met de inzet van een safety boat creëert u een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en onderaannemers. Daarbij fungeren wij als reddingsboot en kunnen we tal van hand- en spandiensten verrichten zoals het plaatsen van een ballenlijn.

Heeft u vragen of bespreekt u liever telefonisch de mogelijkheden? Bel ons gerust voor advies.

Tel: 078- 78 78 234

Safetyboat voor infra en waterbouw
Ondersteuning werkzaamheden vaarwegen

Ondersteuning van de werkzaamheden op het water

Naast het zorgen voor een veilige werkomgeving kunt u de safety boat ook inzetten om te ondersteunen bij de werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het vervoeren van personen en materialen, verslepen van pontons, het plaatsen van bebording langs de vaarweg, in kaart brengen van de bodem met sonar en andere werkzaamheden die vanaf het water plaatsvinden.


Offerte aanvragen

Bemanning van de safety boat

Onze schippers zijn in het bezit van alle vereiste papieren voor het besturen van een snelle motorboot. Net als het marifooncertificaat voor de noodzakelijke communicatie op het water. Ook beschikken al onze schippers over een Basic Life Support (BLS) diploma om eerste hulp te kunnen verlenen in geval van nood. Op al onze boten zijn basis EHBO-materialen aanwezig. Desgewenst kan dit worden uitgebreid, afhankelijk van het risicoprofiel. Voor het werk op en rond de bouwplaats zijn al onze mensen tevens in het bezit van VCA.

Omdat een safety boat altijd met twee mensen uitvaart kunt u kiezen voor een aanvullend specialisme. Dit kan een verkeersregelaar, brandwacht, beveiliger, hulpverlener of assistent zijn. De tweede persoon assisteert de schipper bij de werkzaamheden op het water. Zo kan de schipper zich richten op het varen en manoeuvreren van de boot terwijl de tweede persoon de benodigde taken uitvoert.

Onze mensen zijn goed opgeleid en getraind om de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te voeren. Daarnaast zijn wij goed verzekerd. Iedereen die aan boord van één van onze boten stapt valt onder onze P&I verzekering.

Contact en informatie

Bent u geïnteresseerd geraakt of wilt u meer informatie over onze dienstverlening bij infraprojecten en waterbouwprojecten? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Ondersteuning werkzaamheden vaarwegen