Snelle RIB huren, met of zonder schipper

Onze RIB-boten (Rigid Inflatable Boat) zijn voor bedrijfsmatige of overheidsdoeleinden te huur. Wij bieden daarnaast een aantal aanvullende diensten voor veiligheid op en rond het water.

Een RIB-boot is het meest veilige type boot die er bestaat. En ook onze schippers stellen uiteraard veiligheid voorop. Onze schippers zijn goed getraind, hebben ruime ervaring en beschikken over de vereiste vaarbewijzen en marifoniepapieren. Indien gewenst kunnen wij een schipper met VCA- of andere aanvullende certificaten leveren.

Onze boten en schippers zijn goed verzekerd voor het geval er iets fout gaat. Ook alle personen die meevaren vallen binnen de dekking van onze P&I verzekering.

Waterbouw

Mogelijke toepassingen RIB-verhuur

Een RHIB is voor veel verschillende doelen inzetbaar. Zo kunt u een RIB huren voor:

  • - Beveiliging vanaf het water
  • - Crewtender
  • - Foto of video opnamen vanaf het water
  • - Extra capaciteit voor overheidsdiensten
  • - Transport van materialen
  • - Werkzaamheen op of rond het water
  • - Evenementen

RIB huren zonder schipper

Bent u op zoek naar een snelle RIB om tijdelijk capaciteit toe te voegen, of ter tijdelijke vervanging van uw eigen boot? Voor overheidsdiensten zoals Brandweer, Politie en Rijkswaterstaat is het mogelijk om een RIB zonder schipper te huren.

Houd u er rekening mee dat de schipper minimaal over KVB1 en het basiscertificaat Marifonie of Marcom-B moet beschikken om met één van onze boten te mogen varen. Bij de verhuur van een RIB zonder schipper is er sprake van een Bare Boat contract. Dit houdt in dat u verantwoordelijk bent voor eventuele schades of letsels en voor deze risico's zelf een verzekering af dient te sluiten.

RHIB huren