Foto- of filmopnamen
Vanaf het water

Cameraboot huren voor foto- of filmopnamen

Vanaf het water zijn de mooiste beelden te maken. Of het nu gaat om veel spektakel met onze snelle RIB-boten, opnames voor een film, bij een evenement, een bedrijfsreportage of de mooiste natuurgebieden die je alleen vanaf het water kunt bereiken, met een safety boat kan het allemaal.

Dankzij de opgeblazen rand rondom de RIB-boot ligt hij zeer stabiel in het water. Dit maakt onze boten uitermate geschikt voor het maken van foto, video of filmopnamen. Voorop de boot is ruimte voor een statief en voor de stuurconsole kan de fotograaf of cameraman/vrouw op een bankje zitten. Deze positie is ook geschikt als er met hogere snelheid wordt gevaren. Onze boten zijn ruim genoeg om meerdere crewleden, zoals een geluidsman/vrouw, mee te nemen.

Persboot huren

Een safety boot is ook in te zetten als persboot. Als organisator van een evenement kunt u één of meerdere boten huren om in te zetten voor de media/pers voor het verslaan van uw evenement vanaf het water.

Filmproducties

Heeft u speciale wensen voor het huren van een cameraboot? Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing voor iedere situatie. In overleg met één van onze schippers is een hoop mogelijk. Zo is het voor filmproducties mogelijk om een Russian arm of een Flight head op de boot te monteren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.


OFFERTE   CONTACT