Foto- of filmopnamen
Vanaf het water

Cameraboot huren voor foto- of filmopnamen

Vanaf het water zijn de mooiste beelden te maken. Of het nu gaat om veel spektakel met onze snelle RIB-boten, opnames voor een film, een aftermovie voor een evenement, een bedrijfsreportage of de mooiste natuurgebieden die je alleen vanaf het water kunt bereiken, wij hebben een grote diversiteit aan camera boten te huur.

Een RIB (rigid-inflatable boat) ligt zeer stabiel in het water dankzij de opgeblazen rand rondom de boot. Dit maakt onze boten uitermate geschikt voor het maken van foto, video of filmopnamen. Onze boten zijn ruim genoeg om meerdere crewleden en materialen mee te nemen. Afhankelijk van uw wensen kiezen we samen de geschikte cameraboot.

Persboot huren

Een safety boot is ook in te zetten als persboot. Als organisator van een evenement kunt u één of meerdere boten huren om in te zetten voor de media/pers voor het verslaan van uw evenement vanaf het water. Onze schippers hebben ruime ervaring in het varen bij diverse evenementen.

Cameraboot huren

Filmproducties

Heeft u speciale wensen voor het huren van een cameraboot? Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing voor iedere situatie. In overleg met onze schippers is een hoop mogelijk. Zo is het voor filmproducties mogelijk om een Russian arm of een Flight head op de boot te monteren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Offerte aanvragen

Veiligheid op de filmset

Wanneer er op en rond het water wordt gewerkt doet u er goed aan om aanvullende veiligheidsmaatregelen te nemen. Safetyboat ondersteunt hier in op alle gewenste vlakken. Zo kan één van onze veiligheidskundigen een veiligheidsplan opstellen en tijdens de filmopnamen controleren of alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

Bij filmopnamen op en rond het water kunnen onze hulpverleners toezicht houden en hulp verlenen wanneer dit noodzakelijk is. Zoals bij drenkelingen en andere letsels op en rond het water. Onze reddingsboten zijn standaard uitgerust met een uitgebreide EHBO koffer en een AED. Meer informatie over onze reddingsboten is te vinden op de pagina evenementenbeveiliging.

RHIB voor filmopnames