Foto- of filmopnamen
Vanaf het water

RIB-boot huren voor foto- of filmopnamen

Vanaf het water zijn de mooiste beelden te maken. Of het nu gaat om veel spektakel met onze snelle RIB-boten, opnames voor een film, bij een evenement, een bedrijfsreportage of de mooiste natuurgebieden die je alleen vanaf het water kunt bereiken, met de Safetyboat kan het allemaal.

Dankzij de opgeblazen rand rondom de RIB-boot ligt hij zeer stabiel in het water. Dit alles maakt onze boten uitermate geschikt voor het maken van foto, video of filmopnamen. Voorop de boot is ruimte voor een statief en voor de stuurconsole kan de fotograaf of cameraman/vrouw op het bankje zitten. Deze positie is ook geschikt als er met hogere snelheid wordt gevaren. Onze boten zijn ruim genoeg om meerdere crewleden, zoals een geluidsman/vrouw, mee te nemen.

Cameraboot

Heeft u speciale wensen voor het huren van een cameraboot? In overleg met één van onze schippers is een hoop mogelijk. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij zijn niet aanvullend verzekerd voor schade aan foto- of videoapparatuur, telefoons of andere goederen welke mee aan boord worden genomen. Hiervoor bent u zelf verantwoordelijk.

Foto- of videograaf

Ook het maken van foto- en video-opnamen kunt u aan ons overlaten. Wij hebben ruime ervaring in het maken van opnamen vanaf het water. Aanvullend is het mogelijk om opnamen vanuit de lucht (drone) of vanaf het vasteland te maken. Daarmee kunnen wij een volledige bedrijfsreportage of promotievideo voor u realiseren.


OFFERTE   CONTACT