RIB-verhuur voor evenementen

Er worden veel evenementen langs het water georganiseerd. Het is mogelijk om een RIB-Safetyboat te huren voor de beveiliging van uw evenement of voor EHBO-diensten vanaf het water. Daarbij kunnen de beveiligers of EHBO'ers zowel door ons als door uw eigen organisatie geleverd worden. Wel komt de Safetyboat altijd met één van onze schippers.

Zowel beveiligers, EHBO'ers als mensen van de Reddingsbrigade zijn vanaf het water snel inzetbaar. Zij hebben een goed overzicht vanaf het water en kunnen zo een groter gebied bestrijken dan vanaf het land.

Naast het inzetten van veiligheidspersoneel is het ook mogelijk om tal van hand- en spandiensten voor uw evenement te verrichten. Zoals het vervoeren van personen of materiaal, ondersteuning bij opbouwwerkzaamheden en toezicht door uw organisatie.

Nederland en België

Al onze boten zijn eenvoudig trailerbaar. Hierdoor zijn we door heel Nederland en België in te zetten. We bekijken per locatie of er aanvullende vergunningen nodig zijn om te mogen varen of aanleggen. Het is niet altijd mogelijk om de boot dicht in de buurt van het project te water te laten. We gaan dan op zoek naar de meest praktische locatie. De werktijd begint op het moment dat de boot te water wordt gelaten.

Offerte aanvragen

Safetyboat in beeld