Vaartraining RHIB of snelle motorboot

Zelf leren varen met een RIB of als ervaren schipper geoefend blijven? Safetyboat trainingen biedt voor ieder een geschikte rib-training aan.

Op onze trainingen website zijn negen verschillende vaartrainingen te vinden. Van beginnerscursus tot praktijkgerichte trainingen voor professionals. Ook kunnen wij op basis van de door u gewenste oefendoelen een vaarcursus op maat maken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Varen in de praktijk

Vaarcursus voor professionals

Voor professionals binnen de brandweer, politie, Rijkswaterstaat, havendienst of overige diensten en bedrijven hebben wij vaartrainingen op maat gemaakt. Iedere dienst heeft zijn eigen specialismen en omgeving waarbinnen zij opereren. De vaarcursus wordt afgestemd op basis van deze omstandigheden en leerbehoeften.

Naast de vaartechnische trainingsonderdelen wordt ook aandacht besteed aan het communiceren aan boord. Vrijwel alle overheidsdiensten zijn met een duidelijk doel op het water. De juiste taakverdeling en communicatie is uitermate belangrijk om het doel te bereiken.

Wilt u weten hoe een vaarcursus uw schippers kan helpen tijdens het uitoefenen van hun taak? Neem dan contact met ons op.

Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]

Praktijktraining en VGM-instructie reddingsvest

Het volgen van een VGM-instructie reddingsvest met praktijkcursus kan samen met een vaartraining of als losse cursus worden gevolgd. Deze reddingsvest cursus is ontwikkeld voor iedereen die beroepsmatig een reddingsvest draagt. Als deelnemer krijg je alle relevante informatie over het automatische reddingsvest en ervaar je hoe het is om met een reddingsvest te water te raken. Door deze ervaring zullen deelnemers beter in staat zijn om goed te handelen in een noodsituatie.

Offerte aanvragen

Cursus reddingsvest