Veiligheid en ondersteuning bij waterbouw

Een groot aantal waterwerken worden de komende jaren vervangen of hersteld. Om deze werkzaamheden veilig en efficiënt te laten verlopen heeft Safetyboat een dienst ontwikkeld waar u als aannemer, uitvoerder of opdrachtgever gebruik van kunt maken. Met de inzet van een safety boat creëert u een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en onderaannemers. Daarbij fungeren wij als reddingsboot en kunnen we tal van hand- en spandiensten verrichten.

Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]

Een greep uit onze opdrachtgevers:
opdrachtgevers waterbouw

Waterbouw

Ondersteuning van werkzaamheden op het water

Naast het zorgen voor een veilige werkomgeving kunt u de safety boat ook inzetten om te ondersteunen bij de werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het vervoeren van personen en materialen, het plaatsen van bebording of ballenlijn en andere werkzaamheden vanaf het water.

Safetyboat beschikt over eigen ballenlijnen en overige vaarwegmarkering die voor uw project ingezet kunnen worden.

Bemanning van de safety boat

Onze schippers zijn in het bezit van alle vereiste papieren voor het besturen van een snelle motorboot. Net als het marifooncertificaat voor de noodzakelijke communicatie op het water. Ook beschikken al onze schippers over een Basic Life Support (BLS) diploma om eerste hulp te kunnen verlenen in geval van nood. Op al onze boten zijn basis EHBO-materialen aanwezig. Desgewenst kan dit worden uitgebreid, afhankelijk van het risicoprofiel. Voor het werk op en rond de bouwplaats zijn al onze mensen tevens in het bezit van VCA.

Onze mensen zijn goed opgeleid en getraind om de werkzaamheden zo veilig mogelijk uit te voeren. Daarnaast zijn wij goed verzekerd. Iedereen die aan boord van één van onze boten stapt valt onder onze P&I verzekering.

Reddingsboot bij waterbouw
Inzet reddingsboot bij werkzaamheden

Reddingsboot huren voor werkzaamheden vanaf het water

Het inzetten van een reddingsboot bij werkzaamheden die vanaf of nabij het water plaatsvinden is één van de belangrijkste beheersmaatregelen voor het risico op drenkelingen. Wij adviseren u graag bij deze en andere beheersmaatregelen die u kunt nemen om het risico op drenkelingen te beheersen. Bijvoorbeeld door het gebruik van de Usafe reddingsboei, scheepvaartbegeleiding of het geven van toolboxen aan uw medewerkers of onderaannemers over veilig werken vanaf of nabij het water.

Veilig werken vanaf het water

Safetyboat.nl zorgt voor veiligheid op en rond het water. Hierbij adviseren en ondersteunen wij bij grote waterbouwprojecten door het hele land. Wilt u de veiligheid op uw bouwplaats vergroten? Bel of mail ons gerust.

Telefoon: (078) 78 78 234 Email: [email protected]

Offerte aanvragen

Veiligheid vanaf het water