Ome Cor leert varen bij Safetyboat.nl

  • 06-06-2021

Ome Cor komt de mannen van Safetyboat.nl tegen in Dordrecht. "Stukje meevaren Ome Cor?" Wat, in zo'n ding? Ach een klein stukje kan wel. Ik heb overal al op gevaren dan lukt dit ook wel. Schipper Rainier leert Ome Cor tijdens het varen een aantal belangrijke zaken. Ome Cor blijkt het toch iets spannender te vinden dan gedacht. Hoe dit afloopt zie je in de video.

Deze video is onderdeel van onze videoserie met Ome Cor, gespeeld door Martin van Waardenberg. De andere video’s zijn te vinden op ons Youtubekanaal en op deze website.

Vaartrainingen bij Safetyboat.nl

Onze Safetyboat trainers geven praktijkgerichte vaartrainingen aan schippers van snelle motorboten. Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van schippers die beroepsmatig varen met een snelle motorboot. Bijvoorbeeld bij de brandweer, politie, waterschap of havendienst. Een overzicht van alle trainingen is te vinden op https://rhib.training

Praktijktraining automatisch reddingsvest

Naast de vaartrainingen met snelle boten heeft Safetyboat een reddingsvest training ontwikkeld voor personen die beroepsmatig een reddingsvest dragen. In deze cursus leren deelnemers niet alleen hoe een reddingsvest op de juiste wijze gedragen moet worden, maar ervaren zij ook hoe het voelt om met een reddingsvest in het water te vallen. Deze praktijkcursus zorgt voor minder paniek in een situatie waarin iemand echt te water raakt.

Vaartraining ome cor