Oppervlaktereddingsteam uitgerust met Usafe reddingsboei

Oppervlaktereddingsteam uitgerust met Usafe reddingsboei

  • 04-11-2020

Het oppervlaktereddingsteam van Safetyboat.nl is vanaf vandaag standaard uitgerust met de zelfvarende Usafe reddingsboei. Het reddingsteam wordt vanaf een reddingsboot ingezet bij werkzaamheden en in de industrie. De Usafe biedt het team een extra hulpmiddel om snel en effectief te kunnen handelen bij een drenkeling.

Over de Usafe reddingsboei

De Usafe reddingsboei is een innovatieve en moderne reddingsboei die zelf kan varen. De Usafe is uitgerust met twee waterjets en is op afstand bestuurbaar. Met behulp van de Usafe kan een drenkeling snel en effectief hulp geboden worden. Bijvoorbeeld op schepen, tijdens evenementen, langs kades, in de industrie of bij werkzaamheden vanaf het water. 

Over het Safetyboat oppervlaktereddingsteam

Het oppervlaktereddingsteam van Safetyboat.nl werkt vanaf een boot of vanaf de kant en wordt ingezet wanneer de kans op een drenkeling aanwezig is. Het team is onder andere aanwezig bij werkzaamheden die langs of vanaf het water plaatsvinden. Zij staan stand-by en zorgen desgewenst voor preventief toezicht. Met de komst van de Usafe reddingsboei is het team nog completer uitgerust om de beste en snelste zorg te kunnen bieden aan drenkelingen.  

Wilt u meer informatie over wat Safetyboat.nl voor u kan betekenen op het gebied van veiligheid en ondersteuning vanaf het water? neem dan contact met ons op.