Safetyboat aanwezig op Rescue Vlissingen 2018

Safetyboat aanwezig op Rescue Vlissingen 2018

  • 11-05-2018

Dit jaar is Safetyboat aanwezig tijdens de 11e editie van Rescue Vlissingen. Met de ruim 80.000 bezoekers is dit het grootste internationale hulpverleningsevenement van Nederland. Wij zullen aanwezig zijn met een reddingsboot en een informatiestand om bezoekers te informeren over onze dienstverlening.

Op onze stand kunnen bezoekers met behulp van een VR-bril ervaren hoe het is om een drenkeling te redden vanaf de reddingsboot. Daarnaast kan je onze bemanning van alles vragen over veiligheid op en rond het water. Ook hebben we een aantal leuke giveaways.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs op woensdag 15 augustus 2018. Van 12:00 tot 18:00 uur. De toegang is gratis.

Over Rescue Vlissingen

Sinds 1998 wordt Rescue Vlissingen om de twee jaar georganiseerd op en rond de Vlissingse boulevard. Het evenement is uitgegroeid tot het grootste internationale hulpverleningsevenement wat in Nederland plaatsvindt.

Uniek aan dit evenement is het grote aantal deelnemers. Zowel in de lucht, op zee, op het strand als op de boulevard is vanalles te zien en te beleven. Zoals spectaculaire demonstraties door internationale vliegtuigen en helikopters, het redden van drenkelingen op zee, aanhoudingen door de politie en de afhandeling van een ongeval door brandweer en ambulance. Je komt alle hulpdiensten die binnen Nederland actief zijn tegen. Zoals Brandweer, Politie, Ambulance, Rijkswaterstaat, Loodswezen, Reddingsbrigade, KNRM, Rode Kruis, USAR en Defensie.

Het volledige overzicht van deelnemers en het programma is te vinden op de website www.rescuevlissingen.nl