Veiligheidstoezicht tijdens Lakedance 2018

Veiligheidstoezicht tijdens Lakedance 2018

  • 13-08-2018

Zaterdag 11 augustus hebben wij met twee boten voor de veiligheid van de bezoekers van Lakedance gezorgd. Het evenement Lakedance wordt twee keer per jaar georganiseerd op het strandpark Aquabest. Voor het eerst konden bezoekers met een waterfiets het water op: dit bleek gelijk een groot succes. Wij hebben de bezoekers die met waterfietsen het water op gingen begeleid en ondersteund met behulp van onze aluminium werkboot.

De reddingsboot was er ook deze keer bij om voor de veiligheid van bezoekers in en langs het water te zorgen. Vanaf de Gemini WR550 RIB hielden onze hulpverleners toezicht vanaf het water. Onze hulpverleners zijn toegerust en opgeleid om te handelen op incidenten die op en rond het water plaatsvinden. En uiteraard om incidenten te voorkomen door risicobeperkende maatregelen te treffen en bezoekers te informeren.

Op deze zonnige zaterdag hebben wij zowel de EHBO als de beveiliging van het evenement kunnen ondersteunen. Wij kijken dan ook samen met de organisatie terug op een geslaagd evenement en kijken uit naar de volgende editie van Lakedance in 2019.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Volg ons dan op Instagram en Facebook.