Witte Kruis en Safetyboat.nl bundelen hun krachten

Witte Kruis en Safetyboat.nl bundelen hun krachten

  • 17-09-2020

De best mogelijke zorg bij evenementen op- en aan het water. Dat is de doelstelling van de samenwerking tussen Safetyboat.nl en Witte Kruis Evenementenzorg. De samenwerking werd deze week symbolisch bekrachtigd door het overhandigen van een reddingsboei.

Er vinden jaarlijks honderden evenementen op en rond het water plaats. De afgelopen zomer hebben we gezien dat recreatie en vermaak op en rond het water niet zonder risico is. De noodzaak voor deskundig toezicht en gespecialiseerde zorgverleners bij evenementen met een verdrinkingsrisico is dan ook actueler dan ooit. "Door het bundelen van ieders expertise zijn wij in staat om evenementen van klein tot groot te voorzien van kwalitatieve zorg. Zo zorgen wij samen voor minder incidenten op en rond het water." aldus Martijn de Vries, eigenaar van Safetyboat.nl

Over Witte Kruis evenementenzorg

Witte Kruis is de grootste ambulancedienst- en acute zorgverlener van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit hulpverlening en EHBO tijdens sportwedstrijden, evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg zet voor haar eerste hulp en medische hulpverlening gespecialiseerde ambulance hulpverleners, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de veldnorm Evenementenzorg. Witte Kruis Evenementenzorg is o.a. preferred Medical Supplier van de Knac Nederlandse Autosport Federatie (KNAF) en medical partner van Circuit Zandvoort.

Over Safetyboat.nl

Safetyboat.nl is gespecialiseerd in veiligheid op en rond het water. Dit doen wij middels de inzet van reddingsboten, rescue teams, vaarwegmanagement en door het geven van trainingen. Safetyboat.nl is actief in de bouwsector, petrochemie, evenementen, filmindustrie en bij overheidsinstellingen. Bij vele evenementen die aan of vanaf het water plaatsvinden zorgen wij voor de hulpverlening en toezicht vanaf het water.

Witte kruis en safetyboat

Een voertuig van Witte Kruis evenementenzorg en een voertuig en vaartuig van Safetyboat.nl naast elkaar.