Reddingsvesten huren? Wij verhuren reddingsvesten!

Bent u voor werkzaamheden of een evenement opzoek naar het huren van reddingsvesten? Wij verhuren grote aantallen reddingsvesten voor bedrijfsmatig gebruik, aan overheden of voor grote evenementen. Al onze reddingsvesten hebben een drijfvermogen van minimaal 275 newton. Zo huurt u altijd het meest veilige reddingsvest.

Een reddingsvest (soms ook zwemvest genoemd) kan levens redden. Het dragen van een reddingsvest vanaf of in de nabijheid van water verkleint het risico op verdrinken wanneer iemand onverhoopt te water raakt. Het dragen van een reddingsvest is aan boord van beroepsschepen, een snelle motorboot of vanuit de Arbowet soms verplicht maar vrijwel altijd aan te raden.

Wilt u een reddingsvest huren? Wij verhuren reddingsvesten vanaf 5 stuks per keer. Al onze reddingsvesten zijn voorzien van een recente keuring. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]

Verhuur van reddingsvesten

Het huren van reddingsvesten is mogelijk van 5 stuks per keer tot enkele honderden. Het afhalen van de gehuurde vesten is mogelijk op onze locatie in Tiel of in Hendrik-Ido-Ambacht. Ook kunnen wij de vesten bij u op locatie bezorgen en weer ophalen.

Onze standaard reddingsvesten voldoen in vrijwel alle situaties. Wel kan het zijn dat uw omstandigheden vragen om specifieke reddingsvesten. Zo hebben wij wipe clean vesten voor het geval u onder vuile omstandigheden moet werken. De meest bekende reddingsvesten zijn van Besto en Secumar. Dit zijn ook de vesten die onderdeel uitmaken van onze verhuurvoorraad. Wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw situatie? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag. Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]

Overal in Nederland en Belgiƫ

Huur eenvoudig reddingsvesten of zwemvesten door heel Nederland en Belgiƫ. Onze afhaallocaties zijn te vinden in Tiel en Hendrik-Ido-Ambacht. Wij bezorgen de reddingsvesten ook bij u op locatie. Zo kunt u een reddingsvest huren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Dordrecht, Zeeland, Nijmegen of Arnhem. Een reddingsvest is bedoeld om je te helpen drijven en je hoofd boven water te houden als je onverhoopt in het water belandt. Het dragen van een reddingsvest kan dus van cruciaal belang zijn voor je veiligheid, vooral als je niet zo goed kunt zwemmen of als de omstandigheden op het water onvoorspelbaar zijn.

Waarom een automatisch reddingsvest huren?

Een automatisch reddingsvest is een reddingsvest dat automatisch opblaast wanneer het in contact komt met water. Dit type reddingsvest is een uitstekende keuze voor mensen die werkzaamheden uitvoeren, met een boot varen of voor gebruik tijdens evenementen die vanaf of in de nabijheid van water plaatsvinden.