RIB charter voor werkzaamheden op het water

Opzoek naar een RIB charter voor werkzaamheden vanaf het water? Wij verhuren RIB’s die u kunnen ondersteunen bij de meest uiteenlopende werkzaamheden. Onze vloot bestaat uit vaartuigen van groot tot klein. Van 30 tot 300pk. Onze ervaren schippers kunnen u ondersteunen bij uw werkzaamheden.

Een charter RIB boot kan worden gebruikt op binnenwateren en op zee. Meer weten over een RIB charter? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]

RIB charter in Nederland

Onze RIB charterdiensten zijn binnen Nederland op alle rivieren, kanalen en meren in te zetten. Onze gekwalificeerde crew ondersteunt u bij alle voorkomende werkzaamheden. Maar ook voor grootschalige en kleinschalige evenementen is een RIB charter beschikbaar. Bijvoorbeeld bij zeilwedstrijden, roeicompetities of popevenementen aan het water.

RIB charter in het buitenland

Onze dienstverlening stopt niet in Nederland. Al onze RIB’s kunnen naar het buitenland worden getransporteerd. Onze crew heeft ervaring in het varen met RIB’s over heel de wereld. Neem contact met ons op voor meer informatie en de RIB charter mogelijkheden.

RIB charter

De Gemini WR780 RIB met 300pk.


Offerte aanvragen