Usafe bestuurbare reddingsboei

De Usafe is een zelfvarende op afstand bestuurbare reddingsboei. Ontworpen om levens te redden. De Usafe stelt professionals en hulpverleners in staat om een drenkeling snel en effectief hulp te bieden. Bijvoorbeeld op schepen, tijdens evenementen, langs kades, in de industrie of bij werkzaamheden vanaf het water.

De Usafe is compact (80cm x 100cm) en weegt 13kg. De twee elektrisch aangedreven waterjets zorgen voor een maximale snelheid van 15 km/h. De accu gaat maximaal 30 minuten mee. Dit is meer dan voldoende voor een uitgebreide reddingsactie. De accu wordt opgeladen met een inductielader. Hierdoor is de Usafe altijd klaar voor gebruik.

Usafe reddingsboei


reddingsboei

Eenvoudig te bedienen

De Usafe reddingsboei wordt bestuurd met behulp van een waterdichte afstandsbediening. Deze werkt intuïtief. Ontworpen zodat ook een ongetraind persoon een redding kan uitvoeren. Het bereik van de Usafe is zover het zicht reikt.

De Usafe is aan twee kanten identiek. Het maakt niet uit op welke wijze deze te water raakt. De zender/ontvanger schakelt automatisch over naar de juiste zijde zodat het bereik steeds optimaal is.

Voor tijdelijke projecten kunt u ook bij ons terecht voor het huren van één of meer Usafe reddingsboeien. Het huren van een Usafe is al mogelijk vanaf één week.

Bij projecten met een verhoogd risico op drenkelingen adviseren wij om naast de Usafe ook een reddingsboot in te zetten. Voor uitgebreid veiligheidsadvies op basis van uw situatie kunt u ook bij ons terecht.

Telefoon: (078) 78 78 234 Email: [email protected]

Reddingsmiddel in geval van nood

De Usafe reddingsboei is geschikt voor bedrijven en overheden die veiligheid op de eerste plaats hebben staan. Dit innovatieve reddingsmiddel kan het verschil maken in een noodsituatie.

Usafe