Veiligheidsboot huren voor werkzaamheden aan het water

Wij verzorgen volledig uitgeruste veiligheidsboten met bemanning voor werkzaamheden en evenementen die vanaf, aan of boven het water plaatsvinden. Een veiligheidsboot is te huur om de risico’s die werken nabij het water met zich meebrengen te beheersen. Onze veiligheidsboten zijn dagelijks aanwezig bij waterbouwwerkzaamheden, in de industrie, in grote en kleine havens, bij bruggen, sluizen en deltawerken.

Huur een veiligheidsboot wanneer u de veiligheid van uw medewerkers wilt vergroten en de bestaande risico’s wilt beheersen.

Telefoon: (078) 78 78 234 Email: [email protected]

veiligheidsboot

Bemanning van de veiligheidsboot

De bemanning van onze veiligheidsboten bestaat uit een team van twee personen. Zij zijn als team getraind in het redden van drenkelingen en het verlenen van eerste hulp aan gewone personen. Al onze mensen zijn uitgerust en opgeleid om de juiste zorg te kunnen bieden aan drenkelingen en personen met duikletsels. Hiervoor zijn onze hulpverleners opgeleid bij het Divers Alert Network. Aanvullend beschikken al onze medewerkers over een VCA-certificaat en ook ons bedrijf is VCA gecertificeerd.

Diverse vloot aan veiligheidsboten

Onze vloot bestaat uit meerdere vaartuigen die als veiligheidsboot ingezet kunnen worden. Meestal wordt hiervoor een RIB boot gebruikt. Maar er zijn ook gebieden waar een open RIB niet mag varen. Bijvoorbeeld in een Petroleumhaven. Hiervoor beschikken wij over vaartuigen die volledig als veiligheidsboot zijn uitgerust met cabine en dieselmotor. Dit zorgt ervoor dat wij op iedere locatie, in de bouw en industrie, een veiligheidsboot kunnen bieden.

Veiligheidsboot huren bij Safetyboat

De naam zegt het eigenlijk al. Veiligheid op en rond het water is onze corebusiness. Bent u opzoek naar een veiligheidsboot of meerdere veiligheidsboten voor uw werkzaamheden of evenement vanaf het water? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Telefoon: (078) 78 78 234 Email: [email protected]