Gemini WR780 RIB 300pk

Deze Gemini WR780 RIB is voorzien van een 300pk buitenboordmotor. De boot is voorzien van vijf vaste zitplaatsen welke op verzoek uitgebreid kunnen worden naar acht. Het vaartuig is voorzien van navigatieverlichting, dieptemeter, kaartplotter, marifoon, radarreflector en de nodige veiligheidsmiddelen. Meer informatie over dit vaartuig is te vinden op de nieuwspagina: Safetyboat.nl neemt nieuwe Gemini WR780 RIB in gebruik.

Interne benaming: SB05
Bouwjaar: 2021
Registratienummer: 9-YD-835
Lengte: 7,80 meter
Vermogen: 300PK Suzuki buitenboordmotor

Deze boot is over de weg te transporteren door middel van een boottrailer. Hierdoor kan de RIB overal binnen Nederland en Belgiƫ worden ingezet. Door haar lengte is deze RIB geschikt voor de grotere wateren en voor op zee. Bijvoorbeeld voor ondersteuning bij werkzaamheden, voor filmopnamen, inspectiewerk, uitvoeren van metingen of het nemen van monsters op het water. Daarnaast is deze boot voor overheidsdiensten en bedrijven te huur ter uitvoering van uw eigen werkzaamheden.

Wilt u meer weten over het huren van deze of onze andere RIB's? Bekijk dan ook de RIB huren pagina van onze website. Of neem contact met ons op voor meer informatie of het verkrijgen van een offerte op maat.

Offerte aanvragen