Waterhulpverlening

Bent u op zoek naar waterhulpverlening voor uw evenement of werkzaamheden? Safetyboat is gespecialiseerd in waterhulpverlening. Wij werken met goed opgeleide en geoefende waterredders vanaf de reddingsboot. Het inzetten van een reddingsboot of reddingsbrigade is noodzakelijk wanneer er risico’s zijn. Bijvoorbeeld een verdinkingsrisico, valrisico of een risico op onderkoeling. Als organisator van een evenement of als werkgever bent u immers verantwoordelijk voor de veiligheid.

De bemanning van de reddingsboot houdt toezicht en verleent hulp wanneer dat nodig is. Ook zijn zij preventief aanwezig om gevaarlijke situaties vroegtijdig te voorkomen. Onze hulpverleners zijn gewend om tijdens grootschalige evenementen goed samen te werken met andere hulpdiensten. Zoals de politie, KNRM, reddingsbrigade of brandweer.

Onze reddingsteams voeren de waterhulpverlening uit, gericht op een specifiek gebied. Iedere eenheid krijgt duidelijke taken op en rond het water.

Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]

Reddingsbrigade huren voor waterhulpverlening

Voor toezicht en veiligheid vanaf het water kunt u een reddingsbrigade huren. De bemanning van de reddingsboot houdt toezicht op de bezoekers van uw evenement. Zij zijn hiervoor goed uitgerust met de nodige EHBO-materialen en reddingsmiddelen. De waterhulpverlening tijdens uw evenement is onmisbaar voor een veilig verloop van het evenement. Onze reddingsboten en reddingsbrigades zijn te huur in heel Nederland. Bijvoorbeeld in Rotterdam, Dordrecht, Tiel, Utrecht, Arnhem, Breda, Amsterdam, Haarlem, Almere, Lelystad, Friesland, Zeeland of Limburg. Bel of mail ons gerust voor advies of een offerte voor het inhuren van een reddingsbrigade.

Telefoon: 078 78 78 234 Email: [email protected]