Scheepvaartbegeleiding
Veiligheid & doorstroming

Scheepvaartbegeleiding

Bij werkzaamheden op en rond het water en waterevenementen kan het noodzakelijk zijn om aanvullende maatregelen te nemen voor de scheepvaartbegeleiding. Bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan kunstwerken als bruggen en sluizen, baggerwerkzaamheden, grootschalige waterevenementen en andere activiteiten op of langs een drukke vaarweg.

Onze specialisten nemen de zorg voor veiligheid en doorstroming van het scheepvaartverkeer voor u uit handen. Zij zijn hiervoor bijzonder nautisch onderlegd met de juiste opleidingen en certificaten om verkeersaanwijzingen te mogen geven op het water.

Safetyboat beschikt over een eigen patrouillevaartuig die voor de scheepvaartbegeleiding ingezet kan worden. De nautisch verkeersregelaar kan in overleg vanaf een ander schip ingezet worden. Heeft u aanvullende wensen voor het inzetten van een nautisch verkeersleider? Wij bespreken graag de mogelijkheden en voorzien u vrijblijvend van advies.

Borden & betonning

Safetyboat kan tevens ondersteuning bieden bij het leveren en plaatsen van borden en/of betonning ten behoeve van de werkzaamheden langs het vaarwater. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.