RIB-verhuur
Safetyboat

Vervangende boot voor overheidsdiensten

Heeft u als overheidsdienst tijdelijk een vervangende boot nodig? Wij bieden voor diensten als Brandweer, Politie, Ambulance en Rijkswaterstaat de mogelijkheid om een Safetyboat zonder schipper te huren. Bijvoorbeeld ter vervanging van uw eigen boot wegens onderhoud of storing. Daarnaast is het mogelijk om een RIB te huren voor tijdelijke extra capaciteit. Kijk hiervoor op de 'RIB huren' pagina van onze website.

Op locatie

Wij brengen de boot inclusief trailer bij u op locatie. Daar geven wij uw schipper(s) een korte instructie over specifieke aandachtspunten van de Safetyboat. Zo bent u snel weer volledig inzetbaar. Desgewenst is het ook mogelijk om één van onze schippers in te huren.

Houd er rekening mee dat de schipper minimaal over KVB1 en het basiscertificaat Marifonie of Marcom-B moet beschikken om met één van onze boten te mogen varen. Op de grotere wateren is het nodig om te beschikken over KVB2.

Huurperiode

Het is mogelijk om een Safetyboat voor een korte periode van een dagdeel of dag te huren tot enkele dagen, weken of zelfs maanden. In overleg is het mogelijk om geen einddatum aan de huurperiode toe te kennen. Dit geeft u extra flexibiliteit wanneer u vooraf niet weet hoelang u gebruik wilt maken van één van onze boten.


OFFERTE   CONTACT