Crewtender tijdens werkzaamheden hoogspanning

Crewtender tijdens werkzaamheden hoogspanning

  • 21-01-2024

Een Roemeens bedrijf heeft begin januari werkzaamheden verricht in opdracht van TenneT. In de Biesbosch nabij Dordrecht moesten werkzaamheden worden verricht aan diverse hoogspanningsmasten. Omdat deze masten niet via de weg bereikbaar zijn moesten de medewerkers per boot naar de locatie gebracht worden. Hiervoor hebben wij twee van onze crewtenders ingezet.

Wij hebben elke dag met twee vaartuigen de ruim 30 medewerkers naar de verschillende hoogspanningsmasten gebracht. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden waren ook materialen nodig zoals een schaftkeet, aanhangwagens, winch en een elektrisch voertuig. Deze materialen hebben wij met een groot landingsvaartuig naar de locaties in het natuurgebied gevaren.

Onze werkboten zijn zeer geschikt gebleken voor deze werkzaamheden in het natuurgebied. Ondanks de hoge waterstanden en soms uitdagende situaties hebben wij de medewerkers veilig en vlot over en weer kunnen varen. Meer weten over het huren van een werkboot of onze andere dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.