Een drenkeling! En nu? Ome Cor heeft de oplossing

  • 11-05-2021

Een drenkeling! En nu? Ome Cor heeft de oplossing. Originele oranje reddingsboeien. Die zijn altijd handig voor als je in het water pleurt, aldus ome Cor. Hij gaat ze proberen te slijten aan de mannen van Safetyboat.nl Maar deze oude reddingsboeien blijken niet meer helemaal van deze tijd te zijn. Daar hebben ze bij Safetyboat.nl iets nieuws voor. Hoe dit afloopt is te zien in de video!

De Usafe is een zelfvarende op afstand bestuurbare reddingsboei. Ontworpen om levens te redden. Meer informatie over de zelfvarende Usafe reddingsboei.

Wat heeft Ome Cor nu weer in de aanbieding? Het is oranje en het zijn deze keer geen reddingsboeien. Wat het wel is zie je in bovenstaande video.

Videoserie Ome Cor

Ome Cor wordt gespeeld door Martin van Waardenberg. Ome Cor is geen vreemde in de Rotterdamse haven. Hij is al bij veel bedrijven langs geweest met zijn handeltjes. Hij heeft iedere keer weer iets anders in de aanbieding. In deze vierdelige videoserie maakt Ome Cor kennis met verschillende onderdelen van Safetyboat.nl. Iedere week een nieuwe video!

Ome Cor Usafe reddingsboei