Safetyboat.nl opent nieuwe locatie in Tiel

Safetyboat.nl opent nieuwe locatie in Tiel

  • 26-12-2022

Safetyboat.nl is verhuisd! We sluiten dit jaar goed af met onze verhuizing naar een nieuwe locatie in Tiel. Hier hebben we de beschikking over een grote loods en voldoende kantoorruimte. We zijn de afgelopen twee jaar flink uit onze jas gegroeid. Een grotere locatie was dan ook onvermijdelijk. “Deze nieuwe ruimte biedt ons de mogelijkheid om onze activiteiten verder uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn. We kijken uit naar de volgende stap in onze groei als bedrijf.” aldus Martijn de Vries, eigenaar van Safetyboat.nl

safetyboat tiel

De nieuwe bedrijfslocatie aan de Newtonstraat 15 in Tiel is gelegen op industrieterrein Kellen gelegen aan de snelweg A15. Met goede uitvalswegen en midden tussen de grote rivieren de Waal, Maas en Nederrijn is dit de ideale locatie voor ons. Omdat de meeste van onze boten op een boottrailer vervoerd worden kunnen we vanaf deze locatie door het hele land werken.

Werkplaats

De nieuwe bedrijfslocatie is voorzien van een uitgebreide werkplaats waar onderhoud en reparaties aan onze vaartuigen uitgevoerd kan worden. Voor alle boten en motoren zijn onderdelen op voorraad zodat een boot nooit lang stil hoeft te liggen bij storing of schade. 

Bedrijfslocatie tiel

Voldoende ruimte voor de toekomst

Met een totale oppervlakte van 1600 m2 heeft de nieuwe locatie voldoende mogelijkheden om uit te breiden. Zo kunnen de boten binnen staan, is er ruimte voor opslag, kantoorruimte en is er voldoende ruimte om werkzaamheden aan boten te verrichten.

Nieuwe locatie in Tiel

Hendrik-Ido-Ambacht

Vanaf het begin van het bedrijf zijn wij gevestigd geweest in Hendrik-Ido-Ambacht. Onze locatie aan de Nijverheidsweg blijft dan ook de komende jaren bestaan. Zo kunnen wij de opdrachtgevers in de regio Rotterdam vanaf deze locatie bedienen.