Kinderen varen mee met exclusieve boten tijdens PK’s voor kids

Kinderen varen mee met exclusieve boten tijdens PK’s voor kids

  • 26-05-2018

Langdurig zieke kinderen, die onder behandeling staan in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht, hebben vandaag een geweldige dag beleefd op het water tijdens PK’s voor Kids. In exclusieve boten maakten zij twee tochten over het water rondom Dordrecht. Wij hebben met onze boot een bijdrage mogen leveren door het ondersteunen van de organisatie van het evenement.

De voorgaande vijf edities van PK’s voor kids zijn gehouden in snelle auto’s aan land. De organisator van het evenement, de Ronde Tafel 23 Dordrecht, had voor deze zesde editie iets bijzonders georganiseerd. In plaats van aan land werd deze editie op het water gehouden.

Maarliefst 15 snelle en exclusieve boten lagen klaar om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Het startsein werd gegeven door burgemeester Wouter Kolff waarna de boten vertrokken. Er werd gevaren op de Oude Maas waar ook het evenement ‘Dordt in stoom’ plaatsvond. De kinderen genoten zichtbaar van alle bijzondere boten op het water. In de middag werd er gevaren op de Dordtsche Kil. Hier kon het gas open en werd koers gezet naar het Hollands diep.

De organisatie en de kinderen kijken terug op een zeer geslaagde en zonnige dag.